ПОДКАСТ Политиканти – Епизода 19:

Во новиот подкаст на Политиканти.мк – Епизода 19:

За растечката општествено-политичка криза во Србија по двата трагични настани со масовните убиства во Белград и Младеновац и “прелевањата“ во дебатите во Македонија;

за постизборните превирања во Бугарија и номинацијата на Марија Габриел за можна премиерка;

за изборите во Турција и неизвесноста од исходот врз меѓународната позиција на земјата…

Back to top button
Close