ПОДКАСТ Политиканти.мк – Епизода 20

Во новиот подкаст на Политиканти.мк – Епизода 20:

За најзначајните избори во 2023 г. во Европа;

За политичката атмосфера и длабоката поларизација во нашето и другите општества;

За хаосот во Судскиот совет.

Back to top button
Close