Поплавени патишта во Крива Паланка од Осички мост до Техички преглед и кај село Станци

 

Во прекин е сообраќајот на магистралниот пат А2 Куманово – Крива Паланка од местото викано Осички мост до Технички преглед од ноќеска во 23.40 часот. Сообраќајот е во прекин во двата правци поради нанос на песок од невремето, информира АМСМ.

Поплавен и отсечен е и патот кај кривопаланчекото Село Станци со околните места, како и ул. „Петар Драпшин бор“ 44 – Куманово.лв/

Back to top button
Close