ГАЛЕРИЈА: Празно на гробиштата Бутел за Задушница и Духовден

Од фотографиите на МИА погледнете како денеска изгледаа гробиштата Бутел во Скопје, каде е забрането собирање поради полицискиот час.

 

Back to top button
Close