Приведен е и шоферот на Васев, Спиро Дамески, а на сослушување се однесени медицинската сестра Славица Спасовска и секретарката Елена Џонова

Освен поранешниот директор на скопската Клииника за Онкологија, Нино Васев, приведен е и неговиот шофер Спиро, а на сослушување во моментот се медицинската сестра во дневна амбуланта, Славица Спасовска и секретарката Елена Џонова, пренесува „Фокус“ повикувајќи се на извори во истрагата.

Претходно, директорката на клиниката, Виолета Клисаровска даде изјава во која соопшти дека екс директор, медицинска сестра и вработен на клиниката со полиција се изнесени од Онкологија

Back to top button
Close