Реџепи-Зејд: Целта ни е до полноќ да ја срушиме оваа власт

Дојдени сме за да гласаме за да падне Владата и остануваме на тој став, порача пратеникот на Алтернатива, Скендер Реџепи-Зејд, неколку часа по почетокот на денешната собраниска седница на која опозицијата нема кворум за усвојување на дневниот ред.

Back to top button
Close