Шешељ се повлекува од политиката: Српскиот народ двапати ме отфрли

Воислав Шешељ се повлекува од политиката, изјави тој за порталот Б92. Тој вели дека на следните избори партијата ќе ја води друг претседател.

-Сега сум во прилично лоша состојба. На новите избори најверојатно партијата ќе ја води нов претседател. Не се чувствувам добро, а српскиот народ веќе двапати ме отфрли на изборите и тоа го видов како крајно време за да се повлечам, изјави Шешељ за порталот „Ало“.

Воислав Шешељ се повлекува од политиката, изјави тој за порталот Б92. Тој вели дека на следните избори партијата ќе ја води друг претседател.

-Сега сум во прилично лоша состојба. На новите избори најверојатно партијата ќе ја води нов претседател. Не се чувствувам добро, а српскиот народ веќе двапати ме отфрли на изборите и тоа го видов како крајно време за да се повлечам, изјави Шешељ за порталот „Ало“.

Back to top button
Close