„Шпаркасе Лизинг – Целосна мобилност“

 

5.11.2021 г. ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО Скопје водечката лизинг компанија на

пазарот, во соработка со ORYX Assistance, за своите клиенти подготви палета на

нови производи во делот мобилноста.

Станува збор за пакет услуги со кои се

обезбедува бесплатна техничка поддршка 24 часа / 365 дена во годината на

бесплатен телефонски број, заменско возило, помош на пат по Европски

стандарди и грижа во случај на дефект или сообраќајна незгода.

Возачите и другите учесници во сообраќајот се повеќе од свесни за можните

несакани грешки кои често знаат да резултираат со сообраќајни незгоди и

несреќни настани. Со пакетите „Помош на пат“ (Roadside assistance) и „Заменско

возило“ (Backup car) се реализираат значителни финансиски заштеди, мобилност,

брза и едноставна услуга без администрација, без ограничувања во видот,

марката и староста на возилото.

Со секој пакет „Помош на пат – ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ асистенција“ корисниците

дополнително може бесплатно да ја инсталираат апликацијата „Drive Angel“ –

единствена апликација која спасува живот и единствена дигитална алатка за

користење помош на пат и останати асистенции.

Повеќе информации за производот „ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ Асистенција“ може да се

најдат на веб-страницата на Шпаркасе Лизинг www.s-leasing.mk или на

телефонскиот број +389 2 3077 096.

 

-комерцијална објава-

 

Back to top button
Close