Со српските власти се договара посебен пункт за ревакцинација на нашите државјани кои таму ја примија првата доза Астра Зенека

Македонските и српските власти разговараат за отворање пункт блиску до границата каде што би се ревакцинирале сите македонски државјани кои пред три месеци ја примија првата доза на вакцината „Астра Зенека“ во Србија.

Back to top button
Close