Трифонов: Една од причините што ја напуштив владата е двојната политика на Петков во однос на прашањето со РСМ

Една од причините за тоа што Има таков народ ја напушти владината коалиција е прашањето за РСМ – односно тоа што се води двојна политика, вели лидерот на оваа партија Слави Трифонов. Втората е како што рече чисто финансиска.

Back to top button
Close