(ВИДЕО) Јакимовски прославува победа: За вас е само к*р громовски

 

„Како ме е*е, како ме е*е Стевчо Јакимовски, за вас е само к*р громовски“ се слуша на прославата на градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски.

Back to top button
Close