ВИДЕО: Апасиев го гаѓаше Мисовски во глава

Во текот на денешната собраниска  седница кога Крмов од Левица го кршеше лаптопот и по Мисовски фрлаше хартија, во инцидентот се вмашеа и Аоасиев кој со хартија го погоди Мисовски.

 

 

Back to top button
Close