(Видео) Деца немојте да се борите за крстот: Инцидент во Крива Паланка при фаќањето на Светиот крст

Инцидент се случи во водите на Крива река за време на фрлањето на Светиот крст. Поголема група на млади момчиња кои се фрлија по крстот, почнаа да се борат за крстот и за малку беше избегнат поголем инцидент.

И покрај апелите на свештеното лице кое го фрли крстот, младите момчиња продолжија да се тегнат и да се влечат.

Back to top button
Close