(Видео) „Инаугурирана“ саботажа

„Инаугурирана“ саботажа на 360 степени  , емитувана на 25 јануаври 2021 година (понеделник ) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

Back to top button
Close