(Видео)„Кандидатска“ саботажа

 

Кандидатска Саботажа“, емитувана на 01 октомври 2021 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

 

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close