(ВИДЕО) Колони на станиците за технички преглед: Налепниците НМК ги лепат контролори под видео надзор

Колони возила утрово на станиците за технички преглед во државата, поради налепниците со ознака НМК.

Процедурата на МВР налага возачите со своите автобомили да доаѓаат на станиците за технички преглед, а налепниците да се лепат само од контролорите во станиците и во присуство на припадник на МВР.

Граѓани се пожалија дека немало налепници на станиците за технички преглед

Фото: Независен/ видео: 24инфо

Back to top button
Close