(ВИДЕО) „Крива“ Саботажа

„Крива Саботажа“, емитувана на 01 јуни 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close