(Видео) На министерот Бектеши му се смачи: „Секој ден одговараме на исти прашања“

 

Денеска изјави за медиумите даваа министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски по посета на Топлана Исток каде што го одбележаа почетокот на грејната сезона.

Но, нешто по 25 минути изјави за медиумите, на министерот очигледно му се смачи од давање одговори. Па така, прашан за тоа дали е донесена одлука за задржување на летното сметање на времето, министерот на новинарите им рече: „Вака сега, мислам дека секој ден треба да одговараме на исти прашања“.

Неговата реакција и изјава погледнете ја во продолжение:

Back to top button
Close