(ВИДЕО) На проштадот Скендербег поставени цвеќиња, граѓаните можат да оддадат последна почит на загинатите во несреќата

На плоштадот Скендербег во Скопје веќе се поставени цвеќиња по повод пристигнувањето на 45-те жртви во страшната несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија.

Граѓаните кои сакаат да оддадат почит, имаат можност тоа да го сторат на плоштадот Скендербег во периодот од 10 до 13 часот.

 

Back to top button
Close