(ВИДЕО) „Родословна“ Саботажа

„Родословна Саботажа“, емитувана на 29 јуни 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

Back to top button
Close