(ВИДЕО) Сега не за ќебапи, туку борба за свинска плешка – Србите повторно се испотепаа во маркет

Во Лесковац, се случил инцидент кога пензионери се туркале за плешка од 200 денари, пренесува порталот„ Решетка“.

На видеото машки глас со доза на сарказам вели „Има ли мртви?“.

Претходно, турканици и тепачка во српски маркет имаше и за евтини ќебапи.

Досега во Србија беа регистрирани инциденти меѓу граѓаните за поевтини пилиња, за долго чекање во редици, за чоколади од 25 денари, тапачки на поевтини банани и за евтин шеќер.

Back to top button
Close