ВИДЕО: Скршено стаклото на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград

Скршено стаклото на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград. Пред влезот патролната полиција пронашла камења.

Фото: Експрес

 

Back to top button
Close