Видео: Тетово под вода, жителите бараат помош

Голем дел од булеварите во Тетово се под вода,

Дел од жителите велат дека вода има и во нивните домови, бараат помош од надлежните за да се испумпува водата од нивните подрумски простории.

Во моментов непрооден е и еден од излезите од Скопје. Полиција го регулира сообраќајот, односно пренасочува.

,

Back to top button
Close