(ВИДЕО) Трилинг – Заев да не ги штити олигарсите, Мицкоски да излезе од антиковид реториката

Професорот Јордан Шишовски за инфицираниот амбиент на безалтернативноста во изборниот месец. Во Шпанија фазно и постепено враќање на животот по тримесечната вонредна состојба. Страв и радост на улиците од Мадрид. Како слаткарот Дритон стана Таљат од „Преспав“? Зошто писaтелскиот збор не се цени?

Back to top button
Close