(ВИДЕО) Велибор Манев, еден од осомничените, вечерва пред судија на претходна посталка: Не ја убив Вања

Еден од осомничените за свирепото убиство на Вања Ѓорчевска, Велибор Манев, вечерва е изведен пред судија на претходна посталка. Кратко изјави дека не ја убил Вања.

Back to top button
Close