Видео: ,,Залутана Саботажа“,

 

Залутана Саботажа“,емитувана на 05 јуни 2023 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

 

Back to top button
Close