Владата денеска ќе одлучува за симнување на маските, за прослави на отворено…

Граѓаните од денеска ќе можат да се движат без маски на отворено, ќе се дозволи организирање свадби, прослави, веселби на отворен простор/летни тераси до максимум 100 лица, а ќе биде дозволено и присуство на публика на спортски натпревари што се одржуваат на отворено до 30 проценти од вкупниот капацитет на посетители…

Back to top button
Close