Владата закажа седница во 17 часот

 Владата за денеска во 17 часот закажа седница која ќе се одржи преку видеоконференциска врска.

Од владината прес-служба најавуваат дека преку соопштение ќе информираат за сите донесени заклучоци.

Back to top button
Close