Во Белград голема акција за апсење осомничени за трговија со луѓе

Во Белград се спроведува голема акција за апсење осомничени за трговија со луѓе, објавија локалните медиуми.

Во акцијата се уапсени повеќе лица осомничени поради кривично дело трговија со луѓе.

Акцијата ја спроведуваат Вишото јавно обвинителство во Белград и припадници на Министерството за внатрешни работи.

Back to top button
Close