Во Србија регистрирани нови 555 случаи

555 нови случаи на корона вирус се регистрирани во Србија, врз основа на 4.696 тестирани примероци.

„Две лица починаа како последица на заразата“, објавено е на веб-страницата на Министерството за здравство Covid-19.rs.

На болничко лекување се 147 пациенти, од кои 7 се на кислородна поддршка.

Back to top button
Close