15.000 патници го чекаат својот багаж на аердоромот „Хитроу“ во Лондон

Шокантни фотографии се споделуваат на социјалните мрежи од хаосот што го зафати еден од најголемите светски аеродроми „Хитроу“ во Лондон.

Илјадници куфери и патнички торби стојат нераспределени на нивните сопственици.

Проблемот настал во петокот кога се случил технички дефект, а денеска аеродромот замоли неколку авионски компании да ги откажат своите летови за да може багажот да се подели на патниците

Back to top button
Close