Љазим Дестaни кандидат за прв премиер Албанец, Мала Речица не потврдува

Сопственикот на компанијата „Еколог“, Љазим Дестани е кандидат на ДУИ за првиот премиер Албанец, пренесува порталот Ина.

Лидерот Ахмети за предлогот премиер Албанец на Македонија ќе има видеообраќање во 12 часот.

Back to top button
Close