Без струја утре дел од корисниците на улица „Македонија“ во Скопје

– Корисниците од ул. „Македонија“ – зградата над Мекиците на Стража (општина Центар) утре ќе имаат прекин во снабдувањето со електрична енергија.

Од ЕВН Македонија АД соопштија дека корисниците ќе имаат прекин на електричната енергија во периодот од 08.30 до 10.00 часот

Back to top button
Close