Блокиран центарот на Скопје, пријава за бомба!

Блокирани се сите патишта кои водат кон зградата на Народниот театар на Северна Македонија Според неофицијални информации, станува збор за предупредување за распоредување на експлозивно возило дознава 4NEWS.mk

Полиција има и кај Македонската радио телевизија, а се проверуваат и вработените кои влегуваат и излегуваат од зградата.

Од МВР засега нема одговор за што точно станува збор.

 

Back to top button
Close