Дебата „Насилство кај децата“ (во живо)

На Филозофскиот факултет во Скопје се одржува дебата на ученици од средни училишта на тема „Насилство кај децата“, со учество на министерот за образпвание и наука Јетон Шаќири, претседателот на Сојузот на средношколци Лука Павичевиќ, професорката Татјана С. Иванова од Институтот за социологија при Филозофскиот факултет во Скопје.

Back to top button
Close