До четврток одлука за евентуални нови рестрикции

Комисијата за заштита од заразни болести до четврток треба да донесе одлука во врска со евентуално воведување рестриктивни мерки на одредени подрачја.

Како што кажа министерот за здравствво, Венко Филипче на денешната прес конференција, Комисијата ги следи бројките на новозаболени пациенти, по што ќе следува донесувањето на соодветни одлуки.

Back to top button
Close