Додик-Ни вода не пијам во Сараево,не сум будала да ме отрујат

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик во разговор со медиумите кажа дека на Сараево не пие ниту вода.

Причина за таквата негова одлука е затоа што се плаши да не го отрујат, пренесуваат медиумите од БиХ.

Не ми е гајле. Не јадам, ни пијам кога сум во Сараево. Не сум будала да ме отрујат“, кажа Додик.

Back to top button
Close