ЕВН влезе во Арачиново – кабли за струја на сите страни

Како што беше договорено, екипите на ЕВН денеска добија пристап до инсталациите во скопско Арачиново. Локалното население не правело никакви проблеми. Она што го затекнале таму, во видеото од на ТВ21

Back to top button
Close