Фејсбук има 3 милијарди корисници, 2 милијарди се најавуваат секој ден

Фејсбук вели дека не е мртов. Фејсбук, исто така, сака да знаете дека не е само за „стари луѓе“, како што велат младите со години, пишува CBS News.

Сега, кога најголемиот „трн во око“ на Фејсбук, кинескиот Тик-ток, се соочува со засилена контрола на влади ширум светот, Фејсбук, можеби, би можел да се позиционира како остварлива алтернатива и за помладите.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close