Филипче: По завршувањето на кризата ќе пијам кафе со Лиде Лиде

Министерот за здравство Венко Филипче во дебатниот магазин „Клик Плус“ на ТВ21 посочи дека веднаш после завршувањето на пандемијата, ќе пие кафе со неговата најпозната овожувателка Лиде, која јавноста ја запозна преку коментарите на прес конференциите на министерот во кои постојано го поканува на кафе и разговор.

 

Back to top button
Close