ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Поради снег забрана за тешки товарни возила на неколку правци

ЈП за Одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта известува дека поради обилни врнежи од снег од 22ч и10мин. се воведува забрана за тешки товарни возила на патниот правец Гостивар-Стража- Кичево.

 

ЈП за Одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта известува дека поради обилни врнежи од снег од 22ч и20мин. се воведува забрана за тешки товарни возила на патниот правец Крак-Маврово-Дебар

Back to top button
Close