Ганиу имал контакт со позитивен на Ковид 19, и тој оди во изолација

Ганиу имал контакт со позитивен на Ковид 19, и тој оди во изолација

Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, е во изолација, откако претходно бил во контакт со лице кое во меѓувреме добило позитивен тест на Ковид-19.

„Овие денови имав контакт со лице кое резултираше позитивен кон тестот за Ковид-19, затоа од овој момент ќе останам во самоизолација и ќе делувам според протоколите на соодветните здравствени институции“, соопшти тој.

И Ганиу апелираше граѓаните да се придржуваат кон предвидените мерки.

Back to top button
Close