Интернационалниот бренд за убавина и здравје ТианДе го промовира својот нов веб сајт

За сите љубители на уникатни производи…нашите пријатели од Интернационалниот бренд за убавина и здравје ТианДе, го промовираа својот нов редизајниран, професионален ВЕБ сајт, креиран според потребите на клиентите и пред се лесен за користење.

До сајтот се пристапува преку постојната добро позната адреса www.tiande.mk и нуди брз и едноставен пристап до сите потребни информации за производите кои се поделени во неколку категории, низ кои лесно можат да се движат сите нови корисници.

Во неколку чекори уживајте во тоа што вас ве интересира! Прочитајте повеќе информации за производите, добијте препорака за производ и можност да направите нарачка со плаќање по Ваш избор, онлајн или плаќање при достава.

Во следните 7 дена за нарачки во износ над 2000 денари, добивате бесплатна достава.

Добијте VIP картичка за лојалност со направена нарачка од 20 поени.

Со секоја следна нарачка ги добивате сите производи по поволни цени, подароци и бодови кои можете да ги замените за бесплатни производи

За VIP лојална картичка следете го линкот:

https://bit.ly/3RADdtb

Back to top button
Close