Канал 5: Сопругата на Арбен Таравари на 7 февруари се вработила во Министерството за образование

 

Сопругата на претседателскиот кандидат на албанската опозиција и лидер на Алијанса за Албанците, Арбен Таравари на 7 февруари е вработена во Министерството за образование, објавува Канал 5. 

Според одлуката, Нора Таравари е вработена на местото помошник раководител на сектор за еквиваленција и нострификација во Министерството за образование.

 

Back to top button
Close