Мијалков заминува во притвор во Шутка

Судечкиот совет одлучи Сашо Мијалков да замине во притвор, наместо во куќен притвор, откако таква мерка побара обвинителката Ленче Ристоска по изрекување на првостепената пресуда за „Таргет-Тврдина“ со која тој доби 12 години затвор.

Back to top button
Close