Мицковски- со спотот за Русковска и Кацарска сакавме сатиричен приказ

Прашан зошто во еден од изборните спотови ВМРО ДПМНЕ ги стави обвинителката Русковска и судијката Кацарска на што тие реагираа,обвинителката дури и со опомена дека ке тужи, Мицковски објасни дека со тоа сакале да направат сатиричен приказ на ова што во времето на владеењето на Заев се случува и дека сакал да ги охрабри како што рече да не се срамеле и да не се занимавале само со опозицијата туку и со она што се случувало сега..

Back to top button
Close