Невреме со врнежи од град го зафати Пијанечко-малешевскиот регион

– Невреме со врнежи од град денеска попладне го зафати Пијанечко-малешевскиот регион. Најзабележителна оваа појава беше во атарот на делчевското село Габрово.

Back to top button
Close