Николовски: Убедени сме дека премиер ќе биде Мицковски. Предлогот на ДУИ е неприфатлив

Потпредседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николовски прашан дали, ако по изборите тие составуваат влада че удоволат на предлогот на ДУИ за премиер албанец изјави дека тие се убедени дека на изборите ќе освојат убедлива победа и тие ќе ја водат новата влада.
-Предлогот на ДУИ е од пропагандни цели,тој е неприфатлив и сега и во иднина,ние имаме наш кандидат Христијан Мицковски и тој ке биде идниот премиер -рече Николовски.

Back to top button
Close