Орданоски: Излезете да гласате, иднината зависи од вашиот глас

Сашо Орданоски, политички аналитичар, вели дека демократијата е сеуште најдобриот модел на владеење.

„Многу е важно да излезете и да гласате, бидејќи на тој начин, иако е посреден, сепак одлучувате за тоа што и како се случува со вашата идинина!“, вели Орданоски.

Back to top button
Close