Јовановски останува во активен притвор, а Јанева во домашен притвор

Судот одлучи да го прифати барањето на обвинителката Вилма Русовска и Бојан Јовановски да остане во активен притвор во затвор.


Судот го одби барањето на Рускоска Јанева да се префрли во активен притвор во затвор, и истата останува во домашен притвор.

Back to top button
Close